DAF XF Euro 6 demodagen groot succes

Cosmo Trucks organiseerde de afgelopen weken bij al zijn vestigingen demodagen voor de nieuwe DAF XF. De open dagen waren een daverend succes en bezorgden jong en oud een geweldige dag.

Veel chauffeurs staan de popelen om de DAF XF Euro 6 uit te proberen. Om die reden besloot Cosmo Trucks demodagen te houden bij al zijn vestigingen. Van Doetinchem en Hengelo tot Lochem, overal was de opkomst erg goed, zo meldt Cosmo Trucks. Honderden mensen hebben de nieuwe DAF XF mogen uitproberen en de reacties waren zeer positief.

DAF XF Euro 6

Bij alle Cosmo Trucks vestigingen worden bezoekers verwelkomd door de prachtige oranje DAF XF Euro 6 trucks

Opmerkelijk is de hoeveelheid vrachtwagenchauffeurs die hun partners en kinderen meenamen. Dat komt door de vrijheid die elke Cosmo Trucks vestiging kreeg in de uitvoering. De vrachtwagendealers krijgen hetzelfde aantal DAF XF Euro 6 vrachtauto’s geleverd en de presentatie is identiek. Maar in Doetinchem werd het evenement bijvoorbeeld gecombineerd met een gehaktballendag. Alle vrachtautochauffeurs worden op die dag in het zonnetje gezet.

Bij gehaktballen bleef het niet alleen. De demodagen van de DAF XF Euro 6 werden ook opgesierd door allerlei bezigheden voor de kinderen. Springkussens, schmink, zelfs een elektrische racebaan ontbrak niet bij Cosmo Trucks in Doetinchem. Op de Cosmo Trucks Facebook-pagina vindt u meerdere fotoseries van de festiviteiten.

DAF XF Euro 6

Ook voor uw kinderen is er genoeg te doen tijdens de open dagen bij Cosmo Trucks

En het mooiste is dat de DAF XF demodagen nog helemaal niet voorbij zijn! Cosmo Trucks Meppel houdt zijn open dag 13 juni, Cosmo Trucks Hardenberg 15 juni en Cosmo Trucks Zwolle op 14 en 15 juni. Een overzicht is te vinden op de officiële pagina van de DAF XF Euro 6, maar iedereen is welkom op deze dagen.

Cosmo Trucks is de grootste DAF dealer van Nederland en verkoopt met de XF een vrachtauto die zijn weerga niet kent. De Euro 6 geeft al aan dat de nieuwe DAF aan de gelijknamige emissienorm voldoet. De vrachtauto is zuinig, stil en rijdt geweldig, mede door de  nieuwe PACCAR-MX-13 motor. Ontdek het zelf tijdens een van de demodagen of informeer verder op de productpagina van Cosmo Trucks.

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. DAF XF Euro 6 uitgetest tijdens Cosmo Experience | Koops Furness Weblog - 7 juni 2013

    […] van de nieuwe DAF XF met iedereen vieren. Vandaar dat er de afgelopen weken bij alle vestigingen open dagen werden gehouden. Bezoekers konden daar ook in de Euro 6 klimmen, maar de Cosmo Experience in […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 3.690 andere volgers

%d bloggers like this: